(FOTO) ŠOKANTNA PORUKA: Šešelj posjetio ”Legiju” u zatvoru, pogledajte što piše na papiru koji mu je dao ubojica

01.06.2018. 08:16:12

Milorad Ulemek – Legija, bivši vojnik Legije stranaca i zapovjednik Jedinice za specijalne operacije, na izdržavanju je 137- godišnje robije na koliko je osuđen za više ubojstava, između ostalog i za atentat na premijera Zorana Đinđića. Danas je u najčuvanijem srbijanskom zatvoru gdje ga je posjetio Vojislav Šešelj. Kako je Šešelj rekao za b92, Legija je zadovoljan uvjetima koje ima u zatvoru gdje čita, piše trenira, ali “također ni ne žali za ubijenim premijerom Zoranom Đinđićem, za čije ubojstvo je dobio maksimalno propisanu kaznu zatvora od 40 godina”. Osim toga, Šešelj je pokazao list papira koji je potpisao Ulemek, a kojim mu daje ovlasti za revizije svih Legijinih sudskih postupaka. “Kad ovo riješimo, idemo zajedno osloboditi Kosovo”, izjavio je Vojislav Šešelj.
screenshoot b92/Filip Čukanović
Autor: S.V./Dnevno.hr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.