(FOTO) SRPSKI MEDIJI U ‘ŠOKU’, OVO NISU OČEKIVALI: ‘Pa Hrvati su ovo napravili čak prije Srbije!’

28.07.2021. 15:47:00

I dok Srbija od Novaka Đokovića tek čeka tenisku medalju, Hrvatska je svoju već osigurala. Naravno, riječ je o uspjehu Ivana Dodiga i Marina Čiliča, te Nikole Mektića i Mate Pavića…

Zanimljivi su naslovi i u susjednim država. Tako srpski mediji, koji puno očekuju od Novaka Đokovića, pišu o toj vijesti na specifičan način.

“Hrvatska uzela olimpijsku medalju u tenisu prije Srbije: U lovu su na zlato i srebro, izbacili dvostrukog osvajača”, piše Mondo.

Dominacija Hrvata u parovima

Naglašavaju kako “Hrvati nemaju sigurnog finalistu turnira, jer su parovi u različitim dijelovima ždrijeba”.

Podsjećamo, hrvatski teniski par Nikola Mektić i Mate Pavić plasirali su se u polufinale teniskog turnira na Olimpijskim igrama u Tokiju nakon što su u srijedu u četvrtfinalu eliminirali sa 6:3, 6:3 japansku kombinaciju Keija Nishikorija i Bena McLachlana.

Mektić i Pavić su se pobjedom u meču koji je trajao sat i osam minuta priključili Ivanu Dodigu i Marinu Čiliću koji su se ranije plasirali u polufinale.

Screenshot

Mektić i Pavić još ne znaju tko su im suparnici u polufinalu, čekaju pobjednika susreta između Amerikanaca Austina Krajiceka i Tennysa Sandgrena i njemačkog para Jan-Lennarda Struffa i Alexandera Zvereva.

Čilić i Dodig u polufinjalu igraju s novozelandskim parom Michael Venus-Marcus Daniell.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.