FOTO: 'Udbaška Građanska akcija pokreće hapšenje i procesuiranje domoljuba koji su prokazali sina krajiškog četnika'

16.11.2013. 12:11:14

1_185622

"Kada ćete pohvatati te komunističke spodobe iz Građanske akcije i iste procesuirati za vrijeđanje hrvatskog naroda, zastave, grba, Deklaracije o Domovinskom ratu? Gospodine Ostojiću, sad je bilo dosta!", zaključuju u Croatorumu.

Domoljubna udruga Croatorum oglasila se priopćenjem vezanim uz ulogu tzv. Građanske akcije i ministra policije Ranka Ostojića u događajima koji su slijedili nakon što se saznalo da je policajac koji je teško ozlijedio hrvatskog branitelja u Vukovaru Saša Sabadoš. U Croatorumu vjeruju da Građanska akcija u suradnji s Ostojićem pokreće akciju hapšenja i procesuiranja svih domoljuba koji su na Facebooku prokazali Sabadoša. A Građanska akcija je u petak u Zagrebu priredila "dobrodošlicu" Thompsonu transparentima.

"Ostojiću, mi, hrvatski branitelji, ti poručujemo da gaziš hrvatske branitelje i domoljube, a štitiš krajiške četnike koji su napadali branitelja koji je bio u logoru.", pišu. Poručuju Ostojiću da nije kaznio vukovarske četnike koji su rušili, palili, ubijali, klali i silovali Vukovar i Hrvatsku. "Za razliku od njih i tebe, hrvatski branitelji imaju pravo od Boga zapaliti i razrušiti ono što su stvorili, a da im veleizdajnici koji su prodali hrvatske nacionalne interese ne smiju reći ni "A". Svi ste vi nedostojni udisati zrak i hodati po ovoj krvlju napaćenoj zemlji", poručuju.

Pitaju se kad će Ostojić uhapsiti Stanimirovića i Milanovića za kršenje Deklaracije o Domovinskom ratu, Linića zbog malverzacija... "Kad ćeš uhapsiti odgovorne za ostale zločine koje su počinili ti vaši abolirani opančari jer po vašem, gospodine Ostojiću, ispada da smo sabi sebe napadali, sami sebe ubijali i klali i da smo sami na sebe izvršili agresiju.", kažu u Croatorumu. Dodaju kako znaju da se provodi unutarnja agresija, ali poručuju da ona neće proći.

"Na kraju, kada ćete pohvatati te komunističke spodobe iz Građanske akcije i iste procesuirati za vrijeđanje hrvatskog naroda, zastave, grba, Deklaracije o Domovinskom ratu? Gospodine Ostojiću, sad je bilo dosta!", zaključuju i poručuju da će, ako ne počne raditi svoj posao, dobiti "otkaz ugovora o radu".

A Građanska akcija je ponovo u – akciji. U Zagrebu su transparentima najavili večerašnji koncert Marka Perkovića Thompsona. Tako su na ćirilici napisali "Thompson nije Hrvatska", a na latinici "Fašist, a ne domoljub" i "515.000 puta lijepa li si".

16-11-2013- 11-05-10

16-11-2013- 11-05-43

16-11-2013- 11-07-08

Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.