FOTO Veterani 113. šibenske brigade u Belenićima obilježili 27. godišnjicu obrane Juga…

23.07.2019. 12:10:29

FOTO Veterani 113. šibenske brigade u Belenićima obilježili 27. godišnjicu obrane Juga…Prisjetili se heroja Josipa Dragičevića i Ivana Siničića kao i osmorice civila Kijev Dola koje je mučki pogubila srbočetnička armada!

Na spomen obilježju zapaljene su svijeće i položeni vijenci. Kao i svake godine naišli smo na otvorena srca i toplu dobrodošlicu mještana Belenića i Kijev Dola koji se na taj datum okupljaju u velikom broju...

U SKLOPU PROGRAMA “DA SE NE ZABORAVI” Veterani 113. brigade predvođeni UDVDR grada Šibenika za blagdan Sv. Ilije u Belnićima u Općini Ravno obilježili su 27. obljetnicu obrane Juga… Tom prigodom prisjetili smo se pogiblje naših heroja Josipa Dragičevića i Ivana Siničića kao i osmorice civila Kijev Dola koje je mučki pogubila srbočetnička armada. Na spomen obilježju zapaljene su svijeće i položeni vijenci. Kao i svake godine naišli smo na otvorena srca i toplu dobrodošlicu mještana Belenića i Kijev Dola koji se na taj datum okupljaju u velikom broju. Obišli smo crtu bojišnice kao i kulturne znamenitosti Općine Ravno. Zahvaljujemo se našem domaćinu načelniku Općine Ravno Andriji Šimunoviću i braniteljima Ravnog na gostoprimstvu. Svečanosti su se pridružili i pripadnici 126 br HV Sinj kao čelnici i branitelji Općine Neum  –Hvala svim nasim prijeteljima na srdacnoj dobrodoslici poručili su iz UDVDR Šibenik.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.