Strašan sudar auta i traktora, vatrogasci spašavali unesrećene, troje hitno prevezeno u bolnicu

27.01.2019. 20:16:10

D-2 cesta je zatvorena od 18.10 sati, promet se odvija alternativnim pravcem kretanja kroz Kloštar Podravski, ulicu Oderjan, samo za osobna vozila. U Kloštru Podravskom oko 18.10 sati dogodila se teška prometna nesreća pedesetak metara od benzinske postaje Lepirac u smjeru Kladara. Kako izgleda, došlo je do frontalnog sudara traktora slatinskih registracijskih oznaka i Passata virovitičkih oznaka, a vatrogasci su vadili ljude iz automobila. Hitna pomoć odvezla je tri osobe koje su zadobile tjelesne ozljede.

Traktor i automobil još uvijek su u kanalu, svaki na svojoj strani. Neslužbeno doznajemo da je za volanom traktora bio mlađi muškarac koji je baš danas kupio taj traktor u Sladojevcima te ga je vozio kući. Međutim, u direktnom sudaru s automobilom i on je prevezen u bolnicu. Cesta je zatvorena za promet i policija osobna vozila šalje obilaznim pravcima.

 

 

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.