FRANJO VARGA ŠTRAJKA GLAĐU IZA REŠETAKA OSJEČKOG ZATVORA! Želi van, kaže da nije ni trebao završiti unutra

27.09.2018. 08:11:35

Iako je prvoosumnjičeni u slučaju falsificiranja SMS prepiski, tvrdi kako ne bi trebao biti iza rešetaka

Franjo Varga, čovjek kojeg se sumnjiči da stoji iza lažirane SMS prepiske između neimenovanog suca i Dinka Cvitana, a koje je javnosti predstavio Zdravko Mamić na konferenciji za novinare uoči izricanja presude, započeo je štrajk glašu iza rešetaka osječkog zatvora, javlja Jutarnji list. Kao razlog ovog štrajka naveo je želju potakne istražitelje da ubrzaju proces kako bi što prije izašao iz istražnog zatvora i branio se sa slobode. On tvrdi kako nije ni trebao završiti u zatvoru zbog čega je i njegov odvjetnik po službenoj dužnosti, podnio žalbu na rješenje o određivanju istražnog zatvora. Prilikom pretresa Vargine kuće u Belišću pronađeno je 20 laptopa i 15 mobitela koji su postali dokazni materijal. Ranije danas, priveden je Blaž Curić, vozač ministra Tolušića. kojeg se sumnjiči da je Vargi dojavio da ga se istražuje.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.