Fred Matić: Oni koji inače zvižde i prave nered u Vukovaru, zviždat će i u Koloni sjećanja

16.11.2013. 17:28:20

1_185684

'Vukovar je još uvjek čarobna riječ koji otvara sva vrata, samo to treba znati iskorititi u pozitivnom smislu i nema toga tko bi pred Vukovarom zatvorio vrata'.

Ministar branitelja Predrag Matić kazao je kako vlada 18. studenoga na Dan sjećanja na stradanja Vukovara dolazi iskreno odati poštovanje žrtvi Vukovara i kako neće učiniti ništa da naruši dignitet toga dana.

"Hodanje od vukovarske bolnice do Memorijalnog groblja žrtava Domovinskog rata je kao hod po katedrali", rekao je Matić u "Intervjuu tjedna" Hrvatskog radija i dodao kako će "oni, koji inače u katedrali zvižde i prave nered zviždati u Vukovaru".

Matić je obećao i kako će vlada učiniti sve za taj grad kako bi se prevladalo teško gospodarsko stanje.

"Vukovar je još uvjek čarobna riječ koji otvara sva vrata, samo to treba znati iskorititi u pozitivnom smislu i nema toga tko bi pred Vukovarom zatvorio vrata", poručio je.

Branitelji, po njegovu mišljenju, imaju pravo biti pravo nezadovoljni najavom ministra financija Slavka Linića o smanjenju najviših mirovina uključujući i one braniteljske.

"Ni sam kao branitelj nisam sretan da do toga dolazi, ali kao član vlade imam dublji uvid u stanje državnih financija", rekao je Matić.

Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

 

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.