FRED MATIĆ ŠOKIRAO BULAŽNJENJEM: Za silovanje sedmorice u Zadru optužio katolike i Crkvu!

16.10.2019. 11:50:00

Šokantni ispadi mržnje Freda Matića prema katolicima

U intervjuu za televiziju N1, zastupnik u Europskoj uniji i bivši ministar obrane Predrag Fred Matić govorio je o aktualnim temama, a na pitanje o slučaju koji je iznervirao javnost zbog puštanja sedam silovatelja da se obrane, Matić je potpuno nesvjesno pokušao loptu predati sebi rekao je, ekstremni desničari, koji su oni koji idu u Crkvu i primaju sakramente.

Znate da su ovi desničari ekstremni, sad to kažem sarkastično jer nemam što drugo reći, bolji su, nisu htjeli Istanbulsku konvenciju, HDZ je želio Istanbulsku konvenciju ... evo me ... hajde da se kladimo pred svim ljudima u hrvatskoj javnosti, svih sedam roditelji, očevi idu u crkvu, svih sedam i njihovi sinovi počinitelji zlog zločina imaju sve svete sakramente, ali i svih sedam roditelja, pitajte ih da li imaju kćer, oni bi sigurno reagirali na način da proklinju Isusa i onda bi rekli, sud, ja ću mu suditi ", planuo je Matić, uvjeravajući ljude da su svih sedam silovatelja u stvari ekstremno desničarski ljudi, tj. Katolici i to je razlog zbog kojeg su počinili ovaj zločin.

Što reći na ovo? Mržnja nekih ljudi prema katolicima ne poznaje granice.

Izvor: Dnevno.hr

Izvorni autor: Vjera

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.