Funcuti se sukobili s policijom, Pauk ih na kraju ipak primio

26.05.2013. 21:44:37

Pred stadionom je navijače dočekao kordon specijalne policije s kojom su se sukobili jer su pokušali silom ući

Uoči utakmice Šibenika i Vingoradara na Šubićevcu koja se igrala u nedjelju u 17 sati, nezadovoljni navijači domaće momčadi krenuli su u mimohod kroz grad nezadovoljni ispadanjem kluba u 3. ligu. Krenuli su prema stadionu kako bi zatražili sastanak s Goranom Paukom predsjednikom kluba i zatražili objašnjenja. Tamo ih je dočekao kordon specijalne policije s kojom su se nakratko i sukobili jer su pokušavali silom ući, a na kraju je nekolicina Funcuta bila puštena u prostorije stadiona gdje ih je Pauk primio po završetku utakmice. Nakon sastanka policija je privela nekoliko navijača jer su narušavali javni red i mir, a koji je ishod sastanka zasad nije poznato. Inače, Funcuti bučno prosvjeduju po Šibeniku već nekoliko dana zbog situacije koja je zadesila klub optužujući vodstvo za korupciju i netransparentno poslovanje. Funcuti se sukobili s policijom, Pauk ih na kraju ipak primio Funcuti se sukobili s policijom, Pauk ih na kraju ipak primio Funcuti se sukobili s policijom, Pauk ih na kraju ipak primio Funcuti se sukobili s policijom, Pauk ih na kraju ipak primio Funcuti se sukobili s policijom, Pauk ih na kraju ipak primio Funcuti se sukobili s policijom, Pauk ih na kraju ipak primio Funcuti se sukobili s policijom, Pauk ih na kraju ipak primio Funcuti se sukobili s policijom, Pauk ih na kraju ipak primio Funcuti se sukobili s policijom, Pauk ih na kraju ipak primio Funcuti se sukobili s policijom, Pauk ih na kraju ipak primio Funcuti se sukobili s policijom, Pauk ih na kraju ipak primio Funcuti se sukobili s policijom, Pauk ih na kraju ipak primio Funcuti se sukobili s policijom, Pauk ih na kraju ipak primio Funcuti se sukobili s policijom, Pauk ih na kraju ipak primio Funcuti se sukobili s policijom, Pauk ih na kraju ipak primio Izvornu vijest možete pogledati OVDJE                                

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.