GDJE SE I ZAŠTO SLAVLJENIČKO RUHO IZGUBILO ???

30.05.2022. 18:23:00

Na ovako bitne datume koji za našu zemlju puno znače nema slavljeničkog raspoloženja koje bi općine, gradovi i županije svom narodu trebale prirediti kako bi se svi zajedno u svojoj Državi veselili i družili !!!
Općine, gradovi i županije hrvatskim stijegovima u slavljeničkom duhu nisu okićene dapače !!!
Sve se samo na protokolarno polaganje vijenaca i paljenje svijeća svelo a živi branitelji i svekoliki domoljuban narod
kao da ne postoji !!!
Po malo ali sigurno sve hrvatske vrijednosti se zatiru samo ne i titovi pioniri koji se svake godine množe i njima je sve dozvoljeno kao i onima od kojih smo se 90-tih morali braniti !!!
U te bitne dane za Hrvate najbitnije je da se "naši" političari vide i naslikavaju ali ne i oni koji su za ovu zemlju krvarili !!!
Sve u svemu, takozvani hrvatski političari sve hrvatske vrijednosti su uništili i uništavaju a samo neprijatelji ove zemlje u njenim blagodatima uživaju kako lokalni tako i oni "uvozni" a koji nesmetano u našu zemlju ulaze i za njih sankcije zbog 90-tih ne postoje !!!
Ali, zato, hajka na hrvatske branitelje ne prestaje dapaće, uz blagoslov naših vladajućih lov na njih kroz cijelu godinu je dozvoljen !!!
To je ukratko slika naše zemlje ali i slika bez tona zbog HRVATSKE ŠUTNJE koja je za ovo nakaradno stanje u zemlji kriva i odgovorna !!!
E MOJ NARODE !!!

Izvor: Facebook

Izvorni autor: Ivanka Bušljeta/Foto: facebook

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.