General Gotovina slavi 58. rođendan, prvi rođendan na slobodi nakon sedam godina zatvora

12.10.2013. 18:19:14

1_52595ecfe69f0

U Hrvatskoj je generalov rođendan dobio veliku pažnju. Branitelji i vojnici iz cijele Hrvatske pišu čestitke svojem junaku.

 General Ante Gotovina u subotu slavi 58. rođendan, prvi rođendan na slobodi nakon sedam godina zatvora. Kako doznajemo, general se ipak odlučio svoj rođendan provesti skromno, bez velikog slavlja. Provest će ga uz obitelj i najbliže prijatelje koji su ovaj dan čekali 13 godina. U Hrvatskoj je generalov rođendan dobio veliku pažnju. Branitelji i vojnici iz cijele Hrvatske pišu čestitke svojem junaku. Podsjetimo, Gotovina nije bio s obitelji od 2001. kada je otišao u inozemstvo jer ga je tražio Haaški sud. Gotovina je uhićen u prosincu 2005. godine na Kanarima, a nakon sedam godina provedenih u pritvoru u Nizozemskoj jasno je da želi mirnu proslavu u krugu najbližih.  Iako za rođendan ne želi nikakvu pompu, general sigurno zna da mu cijela Hrvatska želi sretan rođendan. Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.