General – IMAMO TROJANSKE KONJE U SRCU HRVATSKE

01.02.2017. 21:25:45

Generale, kako je moguće da se iz državne arhive daju tisuće i tisuće dokumenata (top secret) a završavaju u Banjoj Luci i Sarajevu? U normalnim državama dokumenti se drže zatvoreni dok sudionici nisu umrli. Iz Prvog svjetskog rata Englezi nisu otvorili sve dokumente o strijeljanju vojnika, a NEKI  ih daju kao kikiriki. Čuveni predsjednik, gospodin BIVŠI  Mesić and  company su to radili . Arhivi SKH koje su još zatvoreni su vlasništvo hrvatskog naroda.Treba ih urgentno otvoriti za javnost. Generale a što  je s državnom arhivom u Beogradu? Po međunarodnom sporazumu o sukcesiji ta se dokumentacija treba vratiti. Boje se mnogi   da u Beogradu ima nešto o nekim ljudima koji sjede po RH, da su radili za Udbu. Naši problemi nisu vanjski nego unutarnji. Većina tih kadrova su trojanski konj”, kazao je Glasnović za http://krugovaldomovina.info/ P.S – ‘Nitko nije reagirao na prikazivanje filma ‘Masakr u Dvoru’ u Kanadi’

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.