General Sačić poručio Jandrokoviću:'Priznajem, ja sam jedan od tih koji vam unose nemir, nesanicu, brigu'

07.11.2018. 08:39:36

Nakon što je danas u Dubrovniku predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković govorio o Marakeškom sporazumu, te ustvrdio da taj dokument nema toliku važnost koju je dobio u brojnim raspravama, ustvrdio je da netko takve sukobe namjerno generira i pokušava izazvati sukob između predsjednice i Vlade RH. Upitao se tko je taj i koji su to krugovi koji generiraju te vrste prijepora i sukoba. Nije trebalo dugo da se “taj ili ti krugovi” javno i oglase. Javno se na svom Facebook profilu oglasio general Željko Sačić kazavši da je on jedan od mnogih tisuća onih koji mu unose nemir, nesanicu i brigu… Objavu generala Sačića prenosimo u cijelosti: Pa, g.Jandrokoviću, predsjedniče Sabora RH, neznam za Vaše stranačke(hdz) prijatelje, koji su u to (tu “diverziju”) uključeni, ali,evo, sa 100%-tnom sigurnošću Vam ponosno priznajem, da sam ja jedan od “tih”, koji Vam unose nemir, nesanicu, brigu, u vezi uvodenja u fokus hrvatske političke zbilje, pitanja od “ideoloskih i svjetonazorskih prijepora”..!! Drugi je, javno ću ga raskrinkati (neka mi oprosti), Vaš kolega, saborski zastupnik, g.Zekanović,…treći g. Ladislav Ilčić, predsjednik političke stranke HRAST, četvrta, poštovana gospođa Kristina Pavlović, kao i, ne manje bitna,gospoda Rozalija Bartolić iz Gradanske inicijative” Istina o Istanbulskoj”, a, svi od 1 do 376756-og, su također, svi oni, jaaako bitni, ostali(podaci poznati Vašem kolegi ,ministru Kuščevicu i APIS-u,) koji su svi redom potpisali za provodenje referenduma za ukidanje tzv.Istanbulske konvencije..čije ste potpise ukrali ili bitno smanjili !! .. I..što ćemo sad!!?? Nadam se da sam Vam olakšao dileme! Vidite, ima nas doista jako puno, a još ni nisam sve izbrojio do kraja! I, za razliku od Vas, nama su te, kako ih Vi zovete: “Ideološke i svjetonazorske” teme, kao i ilegalne migracije na području naše domovine Hrvatske, jako bitne !! Iz mnoštva razloga, već sam ih puno puta elaborirao! Slijedom rečenog, ja sebi ,kao i mnogim drugima, tisućama i tisućama meni sličnih, samo predbacujem, odnosno, postavljam pitanje, kako smo Vam to omogućili? Čime ste to Vi “zaslužili”? Sa kojom “žrtvom”, znanjem, sposobnošću, domoljubljem???? Zašto?..Da budete baš ..Vi predsjednik našeg Sabora?!

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.