General Željko Sačić: Zar je to moguće u ijednoj državi EU, osim u Hrvatskoj ???

26.10.2019. 11:15:00

Predsjednik Županijskog suda u Zagrebu Ivan Turudić danas je u emiji HRT-a , upravo na Europski dan pravosuđa, “malo razgovarao” o svojem viđenju stanja u hrvatskom pravosuđu, pa je između ostalog ustvrdio da je, zamislite, zakon jednak za sve.

Objasnio je to na svoj način i na slučaju zamjenika glavnog ravnatelja hrvatske policije, Josipa Ćelića, za kojeg se tek sad doznalo da je u ožujku u naseljenom mjestu vozio 166 kilometara na sat.

Naime, sudac Turudić je kazao da :

“Nije na meni da komentiram gospodina Ćelića kojeg uvažavam. Mislim da je to jedan vrstan policajac, čovjek koji je bio u Domovinskom ratu, čovjek koji je sudjelovao u domovinskom ratu od samog početka, i o njemu sve najbolje. Uzeo si je Tududić za pravo da konstatira da njega kao sudca i policajca Ćelića napadaju komunisti !!!

Jedan od vrsnih, kroz Domovinski rat potvrđenih domoljuba, zapovjednik hrvatskih bojovnika general Željko Sačić nije mogao ostati miran na ovakve izjave te je energično reagirao na svoj način, koji hrvatski narod i branitelji itekao poznaju:

Zar je to moguće u ijednoj državi EU,osim u Hrvatskoj..???…

Da tako drsko, oholo, samouvjereno, bez ikakve odgovornosti , jedan poznati sudac, dapače predsjednik ZG suda, (i ambiciozni pretendent na druge visoke sudačke dužnosti ), javno, bez ikakve rezerve,”bjanko” opravdava teško kršenje zakona, prometnih propisa, drugom čovjeku , također visoko rangiranom državnom službeniku …zamjeniku glavnog ravnatelja policije. .!!??

I to, za ne povjerovati , sa kojim argumentima !!?? Sramota…ne samo da je to odvratno kršenje našeg pravnog poretka, javnog morala, naših temeljnih ustavnih vrijednota., već je to istodobno – preopasno za pravnu sigurnost svakog građanina Republike Hrvatske!!?? DSV… .?..

Udruga sudaca. Bošnjakoviću…..Mrčela….GRECCO..što učiniti sa takvim bahatim ,neodgovornim čovjekom na plači iz našeg Proračuna ,očito je ,izgubljenog u pravnom prostoru i vremenu , a na tako važnoj ,značajnoj sudačkoj i predsjedničkoj funkciji…

Naime, on, kako je i vidljivo, svojim apsolutno neodrživim, prkosnim i pakosnim zalaganjem za bezakonje, pravnu nejednakost..nepoštenje, nepravdu. . uznemirava i obeshrabruje hrvatsku javnost…nanosi veliku društvenu štetu…

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.