'Generalka' za Hajduk: Dinamo srušio Arsenal na pripremama

01.07.2013. 20:47:15

Nogometaši Dinama odigrali su prijateljsku utakmicu na pripremama u Sloveniji. S druge strane stajao im je ukrajinski Arsenal iz Kijeva. "Modri" su pobijedili s 1-0...

"Modri" su pobijedili ukrajinski Arsenal iz Kijeva golom Duje Čopa na pripremama u Sloveniji (1-0). Dinamo je bio bolji, iskoristio je jednu pogrešku momčadi koja je prošle godine završila na osmom mjestu u ukrajinskom prvenstvu i došao do nove pobjede.
Dinamo je počeo utakmicu s Miglioreom na golu, Leko, Jedva, Addy i Pivarić igrali su u obrani, Brozović, Halilović, Antolić i Pamić u veznom redu, a Rukavina i Kramarić u napadu. No nije dugo Dinamo ostao u toj formaciji. Već nakon 13 minuta igre Rukavina je morao van. Ozlijedio se, a u igru je ušao Fran Brodić. "Modri" su stvorili par dobrih šansi, bili su bolji  od ukrajinske momčadi, ali nisu uspijevali zabiti. Sve do 74. minute kad je obrana Arsenala loše reagirala nakon duge lopte Josipa Šimunića. Duje Čop je iskoristio pogrešku Ukrajinaca i zabio jedini gol.

Na Hajduk za 5 kuna

Dinamo u subotu 6. srpnja igra utakmicu Superkupa protiv Hajduka na Maksimiru. Susret počinje u 20.30 sati, a iz Dinama su najavili popularne cijene karata. Ulaznice za Sjever koštaju pet kuna, za Istok 10 kuna, a za Zapad 15 kuna.

Sastav Dinama:

Migliore (Mikulić) - Leko, Jedvaj, Addy, Pivarić - Brozović - Halilović, Antolić, Pamić (Beqiraj), Rukavina (Brodić) - Kramarić.

Prijateljska utakmica:

Dinamo - Arsenal Kijev 1-0 (Čop 74) Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.