GENIJALAC MILANOVIĆ SE VRATIO: Nezaposlenoj učiteljici poručio ‘Bavite se politikom’

13.05.2015. 15:45:56

PREMIJEROVA BAHATOST "Svatko je za politiku. Ako vam nešto smeta, onda to i mijenjajte aktivnim angažmanom", nastavio je premijer. Ako ste mislili da je naš premijer izgubio smisao za genijalne izjave, koja vas obaraju sa nogu prevarili te se. Milanović je ponovo izvukao asa iz rukava i ponovo oduševljava hrvatsku javnost. “Bavite se politikom!”, tako je premijer odgovorio Kati Huber, profesorici razredne, koja mu se nakon što obilaska osnovne škole Antun i Stjepan Radić u Gunji požalila da nikako ne može pronaći posao na području Cvelferije “jer ravnatelji sebi čuvaju mjesta i nikoga ne žele zaposliti za stalno”. Huber je odgovorila Milanoviću kako ona nije za politiku. “Svatko je za politiku. Ako vam nešto smeta, onda to i mijenjajte aktivnim angažmanom”, nastavio je premijer. “Ali, naš problem nitko ne želi ni čuti, resorni ministar nas ne želi ni primiti u svom uredu”, rekla je Kata. “Ja ne mogu dijeliti radna mjesta. Hvala vam i doviđenja”, pozdravio ju je premijer Milanović. Možda da je gospođa Kata pitala premijera da je zaposli u inozemstvu bolje bi joj prošlo, jer jedan od najneuspiješnijih premijera u Europi, Zoran Milanović, je najbolji za zapošljavanje u inozemstvu, tamo je već otišlo preko 100 tisuća Hrvata u vrlo kratkom roku.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.