GJE JE NESTAO IVICA TOLIĆ – U EU PARLAMENTU NIJE

11.06.2014. 16:58:20

Iako Ivica Tolić nije bio jedini branitelj na listama za zastupnike u Europski parlament, uz pomoć medija naklonjenih HDZ-u i nekih braniteljskih udruga (posebice HVIDR-e, Udruge gardijskih birgada i Udruge Specijalne policije ) bio je dobar izbor i mamac za braniteljsku populaciju koja je glasajući za HDZ-ovu koalicju istoj osigurala pobjedu. Komodor Ivica Tolić svoju promidžbu započinjao je i završavao sa parolom „Glas svih branitelja u Europi“. Iako Ivica Tolić nije bio moj kandidat, jer sam svoje povjerenje kao dragovoljac Domovinskog rata dao listi Saveza za Hrvatsku koja je imala 8 branitelja, drago mi je da je Ivica Tolić kao hrvatski branitelj uspio zahvaljujući braniteljskoj populaciji dobiti 28.162 glasa (7,38%), te je po preferencijalnim glasovima na listi HDZ-ove koalicije 4 po broju glasova. Upravo ti osvojeni glasovi su glasovi braniteljske populacije i time obvezujući za HDZ-ovu kolaliciju. Ne bude li Ivica Tolić kao 4 po broju osvojenih glasova na listi HDZ-ove koalicije zastupnik u EU- biti će to dokaz da ga je HDZ koristio samo za osiguranje izborne pobjede i po kozna koji put izigrao braniteljsku populaciju. Ne znam gdje je nestao Ivica Tolić, gdje je nestala Hvidr-a, ali znam da HDZ ponovo na žrtvi Vukovara pokušava okupiti braniteljsku populaciju. Ima li smisla glasati za one koji se služe prevarama, uvode ćirilicu, koaliraju sa SDSS-om, a za vrijeme izbora koriste domoljubne parole koje zaboravalju po osvajanju vlasti. Branitelji nisu populacija s kojom se može manipulirati, sve ima svoj kraj pa i zloupotreba domoljublja za glasove kada su izbori.   HRVATSKA STRANKA PRAVA Stipe Peran,umirovljeni časnik Specijalne policije Izvorni članak možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.