Glad u Hrvatskoj: 'Teta, najte zvati policiju kaj sam fkrala čokoladu - nemam kaj za jesti!'

08.12.2013. 19:26:24

0374007.48

"Teta najte zvati policiju kaj sam fkrala čokoladu! Nemam kaj za jesti doma, a bila sam jako gladna", rekla je sa suzama u očima devetogodšnjakinja nakon što ju je prodavačica u jednoj trgovini ulovila da krade.

Ovakvih slučaja, kaže prodavačica, imaju svakodnevno, piše emeđimurje.hr. "Događa nam se da ljudi uzmu salamu i do kase je jednostavno pojedu. Drugi pak skidaju zaštitu na proizvodima kako se ne bi uključio alarm prilikom izlaska. U sjećanju mi je ostao jedan slučaj kada je žena pakirani pečeni hamburger stavila u gaće, ali su je nadzorne kamere snimile. Zamislite 'neugodnjak' kad sam joj morala reći da izvadi špek iz gaća. Proizvod je na kraju vratila, ali i platila", ispričala je. Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.