GLAS NARODA! Pitali smo Vas treba li opozvati predsjednika Milanovića, REZULTATI SU FASCINANTNI

09.10.2020. 09:15:00

Predsjednik Zoran Milanović prethodnih je dana žario i palio javnim prostorom svojim istupima u kojima se dotaknuo mnogih istaknutih političara, analitičara, novinara pa i DORH-a, nevladinih udruga i javnih službenika.

Sve je počelo uhićenjem direktora JANAF-a Dragana Kovačevića, razotkrivanjem elitnih okupljanja u famoznom “klubu” u Slovenskoj 9 i priznanjem predsjednika da je i on zalazio na druženja u podrumske odaje spomenutog kluba.

Bilo je u Milanovićevim istupima svega, od nazivanja saborskih zastupnica “narikačama”, sukobljavanja s novinarima na presicama, oštrog verbalnog napada na političara Žarka Puhovskog i tako dalje.

Za neke je svojim istupima postao “idolom desnice”, za neke šovinist i primitivac, a pojedini analitičari i političari počeli su dovoditi u pitanje predsjednikov legitimitet te potencijalnu mogućnost opoziva u Hrvatskom saboru.

ANKETA OTKRIVA SVE

anketi smo vas pitali “Mislite li da bi Zorana Milanovića trebalo opozvati s funkcije Predsjednika RH”, a rezultati su fascinantni!

Gotovo 70% ispitanika odgovorilo je s “NE, Milanović jedini govori istinu u Hrvatskoj.”

Nešto manje od 17% naših čitatelja smatra da ga treba opozvati s funkcije predsjednika te da je “sramotno kako napada sve oko sebe”.

14% ispitanika izjasnilo se da im je svejedno.

Podsjećamo, Zoran Milanović postao je predsjednikom RH pobijedivši HDZ-ovu kandidatkinju Kolindu Grabar Kitarović, no čini se da i dobar dio njegovih podupiratelja i sudionika kampanje ovih dana propitkuju svoju odluku.

Izvor: Dnevno.hr

Izvorni autor: Dnevno.hr/Foto: fah

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.