Glasnović dao potporu branitelju kojem prijeti deložacija

18.10.2016. 19:06:52

KREDITI REIFFEISEN ZADRUGA
Glasnović dao potporu branitelju kojem prijeti deložacija: ‘Ilegalne RBA zadruge rezultiraju dužničkim ropstvom’ "RBA austrijske zadruge su vrlo ozbiljan problem za koji se u sklopu zakonskih okvira mora pronaći kvalitetno rješenje,", kazao je Glasnović.
Stožer nezavisnog saborskog zastupnika Željka Glasnovića priopćio je da će general Glasnović sutra dati potporu branitelju kojega čeka deložacija. Priopćenje prenosimo u cijelosti. “U Republici Hrvatskoj proteklih par godina mnogo se u javnosti govorilo o kreditima Reiffeisen zadruga koji su u konačnici rezultirali dužničkim ropstvom onih koji su postali korisnicima tih kredita. RBA austrijske zadruge su vrlo ozbiljan problem za koji se u sklopu zakonskih okvira mora pronaći kvalitetno rješenje, te zaustaviti daljnje osiromašivanje građana i otimanje njihovih nekretnina na nezakonit način. Za sutra, 19. listopada 2016. godine u 10 sati najavljena je deložacija Mirka Dukića na adresi Sveti Duh br. 8 10000 Zagreb. Potporu hrvatskom branitelju Mirku Dukiću i njegovoj obitelji sutra će svojim dolaskom dati general Željko Glasnović. On će se tom prigodom obratiti javnosti i  još jednom kao i nebrojeno puta do sada ukazati na prijevaru kojom se na nezakonit način služe RBA zadruge. Vlada RH u prošlom sazivu zaključila je da su ovrhe RBA zadruga ipak ilegalne, no i zadnja najavljena deložacija Mirka Dukića i njegove obitelji zorno svjedoči kako nije napravljeno ništa da ih se spriječi. Pozivamo hrvatske medije da nam se pridruže, sutra 19. listopada u 10 sati ispred obiteljskoga doma Mirka Dukića i izvijeste javnost o postupanju ilegalnih RBA zadruga koje si u našoj zemlji uzimaju za pravo naplatiti svoje nezakonite rabote”, stoji u priopćenju.
 

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.