Glasnović ‘očitao lekciju’ Bunjcu: Nemate pravo govoriti o HVO-u jer nemate pojma

27.09.2017. 18:02:34

Glasnović ‘očitao lekciju’ Bunjcu: “Ti si čisti urbani rasist, nemaš pojma što govoriš” Zastupnici u Saboru raspravljaju o prijedlogu novog Zakona o hrvatskim braniteljima u prvom čitanju Željka Glasnovića (nezavisni) uznemirilo je izlaganje Branimira Bunjca (Živi zid/SNAGA) koji je govorio o otkazivanju manifestacije Europske noći kazališta zbog zahtjeva jedne braniteljske udruge. “Skoro 50 posto branitelja radi na minimalcu. Nemate pravo govoriti o HVO-u jer nemate pojma. Nemate pravo govoriti, vi pojma ne znate. Hrvatska se branila u Bosanskoj Posavini. Ja ne znam tko ste vi? Da nije tih ljudi bilo tamo, ti ne bio sjedio danas ovdje. Ti si čisti urbani rasista“, kazao je Željko Glasnović.  

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.