Glasnović poručio: 'Ako se nekome ne sviđa vjeronauk u školama, bujrum, otiđi'

29.10.2018. 12:26:27

Glasnović je u Saboru kazao kako ima drugih naroda čija je tradicija kršćanstvo koji ne vjeruju u političku korektnost Saborski zastupnik Željko Glasnović u svom izlaganju u Saboru komentirao je promjene u školskom sustavu te se zapitao kakvog će čovjeka taj sustav proizvesti. "Puno se govori o digitalizaciji, robotizaciji, STEM tehnologiji", započeo je Glasnović navodeći kako su brojne zemlje, ističući Kanadu i Novi Zeland, još prije 20 godina digitalizirale javnu upravu, sudstvo, školstvo. "Mi još tapkamo na mjestu, ljudi žive u tuđim stanovima, to je problem bivše Juge jer država gdje se ne poštuje privatno vlasništvo nije država", kazao je Glasnović u svom pomalo nesuvislom izlaganju. U jednom trenutku dotaknuo i vjeronauka. “Tko je bio spomenuo etiku? Moral? Ako se nekome ne sviđa vjeronauk u školama, bujrum, otiđi. Hrvati su većinom katolički narod s tradicijom kršćanstva. Ima drugih naroda čija je tradicija kršćanstvo koji ne vjeruju u političku korektnost", kazao je Glasnović u Saboru.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.