Glasnović postavio 5 uvjeta Plenkoviću, ovaj potpisao, ali general je izostavio iz uvjeta SDSS, HNS i IDS

05.05.2017. 14:06:46

Ne pristajem na trgovinu sa hrvatskim narodom. Ovo su uvjeti, ili sve ispoštujte ili idite, napisao je general uz uvjete Saborski zastupnik Željko Glasnović na svojem je Facebooku objavio uvjete pod kojim će podržati Plenkovićevu novu vladu. “Ja saborski zastupnik General Željko Glasnović održao sam riječ. Ne pristajem na trgovinu sa hrvatskim narodom. Ovo su uvjeti, ili sve ispoštujte ili idite. Bog i Hrvati/ce”, napisao je Glasnović. No moramo dodati kako među ovim uvjetima nema onog od neki dan – “da u presloženu Vladu Republike Hrvatske ne uđu ministri iz redova HNS-a, IDS-a i SDSS-a” kojeg Plenković nije potpisao Bruni Esih i generalu Glasnović prije glasanja za opoziv Zdravka Marića.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.