Glasnović: U Hrvatskoj nema katarze jer su tu ljudi cijepljeni protiv istine (VIDEO)

03.12.2018. 13:12:51

Hrvatski sabor nastavlja skupnu sjednicu na kojoj se glasovalo o Državnom proračunu za iduću godinu te o više zakona, među njima i o novom zakonu o udomiteljstvu koji izaziva nesuglasice između HDZ-a i HNS-a. Državni proračun za 2019. godinu izglasovan je sa 79 glasova za, jednim suzdržanim i 45 protiv. Većinom glasova je usvojen i rebalans proračuna za 2018. te prihvaćene projekcije za 2019. i 2020. godinu. Za rebalans proračuna izjasnilo se 78 zastupnika, jedan je bio suzdržan, a 45 ih je bilo protiv. Po prijedlogu izmjena državnog proračuna ukupni će prihodi biti povećani za 144 milijuna kuna u odnosu na originalno planirane, te će iznositi 129,2 milijarde kuna. Prije glasovanja o današnjim točkama, klubovi zastupnika iznijeli su svoja stajališta. Ne može Božić bez Grincha, evo Grincha za neke glave, rekao je Željko Glasnović, aludirajući na sebe. Danas u 19 sati Ante Nobilo, lumen legalnog sustava, Justin Bieber, predstavlja knjigu o ubašima Perkoviću i Mustaču. On je bio glavni tužitelj kada je otac Tomislava Sunića dobio četiri godine zatvora za čitanje novina. Pitajte ga hoće li biti govora o ubojstvu Hrvata u Njemačkoj? Ima ih 40-50″, istaknuo je Željko Glasnović. Ako je 800 udbaša ušlo u sustav, kako to nije riješeno? Ako Glasnović ima te podatke, koji nema sigurnosni sustav i milijune kuna na raspolaganju, kako oni to nisu riješili? Zato što su i sami proizašli iz tih kadrova.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.