GLAVAŠ DANAS SLAVI ROĐENDAN! Otkrio nam je što će zaželjeti kada bude puhao u svjećice

23.09.2022. 18:28:00

Ratni zapovjednik obrane Osijeka i general bojnik HV-a Branimir Glavaš, danas slavi 66. rođendan.

Za naš portal kazao je kako će, figurativno pušući u svjećice na torti, zaželjeti jednu želju:

“Moja prva, osnovna i osobna želja je okončati pravosudni postupak koji traje već 18 godina. To si želim vrlo privatno. To je moj životni imperativ –  dokazati da sam izložen političkom, montiranom procesu koji je predvođen Ivom Sanaderom i Vladimirom Šeksom.”

Ima samo jednu želju…

Glavaš nam otkriva da su mu ti ljudi ujedno i “vjetar u leđa” da izdrži i ponavljanje sudskog procesa koji započinje 28. rujna ove godine:

“Po šesti put odlazim pred sudsko vijeće, no ovoga puta u pitanju su novi članovi. Upravo zato uvjeren sam da ću uspješno taj proces privesti kraju. Također se nadam da će novo sudsko vijeće shvatiti i priznati da u Hrvatskoj i nakon toliko godina postoje montirani procesi. Tek tada će moja pobjeda biti potpuna. I uvjeren sam da ću uspješno privesti taj proces kraju i da će vijeće shvatiti i priznati da postoje montirani procesu.”

“Još uvijek imam što za reći”

Slavljenik Branimir Glavaš nadodao je kako hrvatsko pravosuđe “servis politike, DORH-a i policije.

“Kada se sve to okonča, nadam se da ću moći slobodno i kritički djelovati preko medija. Iako sam napunio 66 godina, još uvijek imam što za reći”.

Izvor: Dnevno.hr

Izvorni autor: Snježana Vučković/Foto: snimka zaslona/YouTube

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.