Glavaš poslao razglednicu Šeksu: Vidimo se uskoro!

23.08.2013. 10:55:08

Branimir Glavaš iz zatvora u Mostaru, Vladimiru Šeksu u Sabor je poslao razglednicu u kojem poručuje kako mu je Ivo Sanader u pismu 'pojasnio neke stvari i dosadašnje dileme'. Klub zastupnika HDZ-a primio je razglednicu Branimira Glavaša, naslovljenu za Vladimira Šeksa, piše Novi list. 'Dragi prijatelju! Upravo sam pročitao opširno pismo Ive Sanadera u kojem je pojasnio neke stvari i dosadašnje dileme. Radujem se skorom viđenju. Tvoj prijatelj, Branimir Glavaš. Mostar, 12.08.2013.', piše u razglednici. Glavaš i Šeks, nekadašnji bliski prijatelj i politički istomišljenici, prije osam godina potpuno su se razišli. Iz sadržaja razglednice lako je zaključiti, piše list, da Glavaš gotovo prijeteći poručuje da je nedavno doznao neke nove detalje o procesu u kojem je on osuđen na deset godina zbog ratnog zločina. List doznaje kako je pismo koje se spominje, Sanader iz Remetinca napisao osobi koja je zajednički poznanik njega i Glavaša. Velik dio pisma odnosi se na pozadinu pravosudnog postupka protiv Glavaša, a Sanader je naznačio da ne bi imao ništa protiv da to bude prenijeto i mostarskom zatvoreniku, piše Novi list. Sanader navodno nije eksplicitno naveo Šeksa kao faktičnog inicijatora procesa protiv Glavaša, ali to se može tako neizravno shvatiti. Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.