Glavaš za srpski Nin: Spreman sam doći u Srbiju zbog istrage

07.03.2015. 11:44:38

Branimir Glavaš je izjavio da nije znao za ubojstva Srba koja su se događala u zgradi u kojoj se nalazio njegov stožer. Rekao da nema veze sa slučajem garaža Primio sam optužnicu. Spreman sam ispričati sve što zanima beogradsko tužilaštvo, sve za što me terete. Spreman sam razgovarati sa njihovim istražiteljem. Uz jamstvo da me neće uhititi došao bih u Srbiju, rekao je Branimir Glavaš u intervjuu za srpski politički tjednik Nin. Rekao je kako se Srbi koji su ostali u Hrvatskoj nemaju čega bojati. - Oni koji su otišli, nisu otišli zbog mene nego se nisu pomirili s tim da je ovo Hrvatska i da ta Hrvatska treba biti njihova država - rekao je Glavaš i dodao da se ne osjeća kao ratni zločinac.
Izjavio je da nije znao za zlostavljanja i ubojstva Srba koja su se događala u zgradi u kojoj se nalazio njegov stožer. Rekao da nema veze niti sa slučajem garaža kada je Čedomir Vučković mučen i ubijen tako što su ga natjerali da pije kiselinu iz akumulatora. - To je jedini slučaj koji se dogodio i ja nisam prikrio nego pozvao policiju isti čas kada sam čuo za to - kazao je.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.