GOTOVO JE: Karamarko i Petrov kod Predsjednice sa 78 mandata

22.12.2015. 18:20:58

HDZ je na službenom twitteru objavio poziv Mostu na nastavak pregovora. “Naš dopis Mostu je uistinu pošten – apsolutno smo raspoloženi za nastavak razgovora”, napisao je HDZ. Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko izjavio je novinarima nakon povratka s Pantovčaka kako je MHt očito imao dobre razloge da prekine pregovore sa SDP-om.
“Očito je Most imao dobre razloge da to napravi. Nakon ovolikog upornog pregovaranja i dobre volje koju su pokazivali, stalno vraćajući SDP u igru, u razgovore, ako se tako nešto dogodilo, onda je razlog opravdan”, rekao je Karamarko ispred HDZ-ove središnjice komentirajući izjavu Bože Petrova da prekida pregovore s koalicijom Hrvatska raste. “Vidjet ćemo što će se događati danas popodne, predsjednica Republike ima svoje ovlasti i sigurno će odgovorno postupiti”, kazao je Karamarko ustvrdivši kako je intencija HDZ-ove Domoljubne koalicije da što prije počne raditi na dobrobit građana. Podsjetio je kako su u ponedjeljak poslali dopis Mostu o spremnosti na nastavak pregovora. “Ako je to podloga za novi razgovor, mi smo apsolutno raspoloženi. Naš dopis Mostu je uistinu pošten, svi se u njemu mogu naći”, rekao je Karamarko dodavši kako im se još nitko iz Mosta nije javio. Nešto iza 17 sati kontakt je uspostavljen i u 17 i 40 iz središnjice HDZ-a na Pantovčak je otišla delegacija Domoljubne koalicije i Mosta i Predsjednici odnijela potpise 78 saborskih zastupnika

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.