Grabar Kitarović čestitala srbinu Aleksandru Vučiću rođendan, evo što mu je srdačno zaželjela…

06.03.2018. 09:39:20

Zadovoljstvo mi je uputiti Vam srdačne čestitke povodom Vašeg rođendana i iskrene želje za dobro zdravlje, profesionalni uspjeh i osobno zadovoljstvo...

Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar Kitarović, čestitala je danas rođendan srpskom predsjedniku Aleksandru Vučiću. Zadovoljstvo mi je uputiti Vam srdačne čestitke povodom Vašeg rođendana i iskrene želje za dobro zdravlje, profesionalni uspjeh i osobno zadovoljstvo. Vjerujem da će Vaš nedavni službeni posjet Republici Hrvatskoj, kao i naš skori susret u Mostaru, doprinijeti istinskom iskoraku u odnosima naših dviju država, kao i unapređenju naše sveukupne suradnje, a na dobrobit svih državljana naših susjednih država”, napisala je u svojoj jako srdačnoj čestitci Kolinda G.Kitarović, srbinu Vučiću.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.