Grabar Kitarović razriješila Vesnu Balenović s mjesta povjerenice za zviždače!

29.07.2015. 17:23:11

''Odluka je donesena nakon potvrđene informacije kako je Udruzi Zviždač tijekom 2011. godine INA uplatila donaciju u iznosu od 500 tisuća kuna'', poručili su iz Ureda predsjednice.

Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović razriješila je gospođu Vesnu Balenović s mjesta povjerenice za zviždače, navodi se u službenom priopćenju iz Ureda predsjednice.

”Odluka je donesena nakon potvrđene informacije kako je Udruzi Zviždač tijekom 2011. godine INA uplatila donaciju u iznosu od 500 tisuća kuna, o čemu Predsjednica Republike nije imala saznanja u trenutku imenovanja gospođe Balenović. Predsjednica drži kako je prihvaćanjem takve donacije nepovratno narušena vjerodostojnost i nepristranost gospođe Balenović, inače dugogodišnje predsjednice Udruge Zviždač, kao njezine povjerenice za zviždače”, poručili su iz Ureda predsjednice.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.