Grabar Kitarović se obrušila na premijera: ‘Ovako ponašanje je nedopustivo u normalnoj državi!’

14.04.2015. 11:58:45

'Gospodinu Milanović poručujem da interese države stavi ispred vlastitih', poručuje predsjednica. Nakon što je sat vremena čekala predsjednika SDP-a Zorana Milanovića i izaslanstvo te stranke, koji se prema ranijem pisanju nisu pojavili na sastanku, predsjednica Kolinda Grabar Kitarović oštro je reagirala na ovakav potez šefa SDP-a. “Nije nazvao ni ispričao se niti zatražio drugi termin. Takvo ponašanje je nedopustivo u normalnoj, demokratsko državi i predstavlja nepoštivanje institucija. Ili mu je osobna sujeta spriječila da normalno i odgovorno i uljuđeno”, oštro je nastupila Grabar Kitarović i dodala kako neće dopustiti pojedincu dovođenje ustavnog poretka u pitanje. “Obavlja svoje dužnosti ili jednostavno nema što reći o izlasku iz krize. Ne znam što je gore! Uskoro ćemo iz Bruxellesa opet slušati ocjene o lošem stanju u državi, a da mi međusobno nismo u stanju o tome razgovarati. Gospodinu Milanović poručujem da interese države stavi ispred vlastitih. Ni jednome pojedincu neću dozvoliti da iz igra dovodi u pitanje ustavni poredak“, naglasila je.
Capture

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.