Gradonačelnik Janči – U Đurđevcu uskoro izgradnja nove glazbene škole, dogradnja vrtića i osnovne škole sa zatvorenim bazenom za Školu plivanja

15.10.2021. 17:14:00

U centru Grada Đurđevca u tijeku je rušenje zgrade pokraj robne kuće, koja više nije bila ni fukncionalna a ni statički sigurna, a na mjestu koje je u planu izgradnja nove glazbene škole u Đurđevcu; 

-rekao je gradonačelnik Grada Đurđevca, Hrvoje Janči u emisiji Gradske teme u programu Podravskog radija, te dodao kako je u cilju osamostaljenje glazbene škole u Đurđevcu kako bi se Grad razvijao i u području formalnog glazbenog obrazovanja, obzirom da se đurđevačka glazbena škola nalazi u mreži škola RH što je važno da bi mogla postati samostalna.

Gradonačelnik Janči osvrnuo se i na plan dogradnje OŠ Đurđevac;

Također, spremna je i građevinska dozvola za dogradnju DV Maslačak Đurđevac i to za dodatnih 8 skupina;

Emisiju Gradske teme možete pogledati i na našem Youtube kanalu;

Izvor: Podravski radio

Izvorni autor: Redakcija/Foto: fah

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.