Grmoja: HDZ u pregovorima pristaje na sve – kasnije kreću problemi

08.06.2017. 20:20:42

Politički tajnik Mosta Nikola Grmoja rekao je da je bilo očito da HNS već mjesecima pregovara s HDZ-om. “Znamo svi za odnose Ivana Vrdoljaka i zamjenika predsjednika HDZ-a Milijana Brkića oko Prvog plinarskog društva, a znao sam i da je kod izglasavanja Vlade dobar dio Predsjedništva HDZ-a bio za suradnju s HNS-om a ne Mostom”, rekao je za HRT Grmoja. Dodao da HDZ pristaje na sve dok se pregovara, a da zatim počinju problemi. “Mi smo uvijek inzistirali na provođenju programa, no ubrzo sam shvatio kako premijer shvaća Hrvatsku i što treba raditi. Bili smo korektan partner, upozoravali na ono što se događa, željeli smo da vlada opstane”, rekao je. Naveo je i da se Plenković sada odriče ministra obrazovanja Pave Barišića i predaje HNS-u Ministarstvo obrazovanja, a da je Mostu zamjerio što nisu mogli prijeći preko slučaja ministra financija Zdravka Marića. Grmoja je podsjetio i da je HNS pokrenuo opoziv Marića. To je jedno veliko licemjerje, zaključio je. Smatra da su zastupnicima u Saboru važniji njihovi interesi od interesa Hrvatske. Ipak, želi da ova vlada uspije, jer voli Hrvatsku, a nadasve zbog građana Hrvatske. [video width="852" height="480" mp4="http://portal.braniteljski-forum.com/wp-content/uploads/videohrthr0806grmoja_webmp4_1.mp4"][/video]

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.