Gust promet prema moru, zbog prometnih nesreća kolona već od Lučkog

13.07.2013. 09:48:19

Vrlo je gust promet u smjeru mora na autocesti A1 između Zagreba i Bosiljeva, na zagrebačkoj obilaznici između čvorova Jankomir i Lučko te na autocesti A2 Zagreb-Macelj, izvijestio je jutros Hrvatski autoklub (HAK). Zbog prometnih nesreća na autocesti A1 između Zagreba i Karlovca u smjeru mora vozi se u koloni vrlo sporo već od čvora Lučko. Prometna nesreća dogodila se između čvorova Otočac i Perušić u tunelu Plasina prema moru, vozi se otežano u koloni jednim trakom. >> Srbijanski mediji: Hrvatski Jadran skup je kao Azurna obala! Povremen zastoje u HAK-u očekuju duž Jadranske magistrale (D8), na Istarskom ipsilonu i na dionicama cesta gdje traju radovi. Vozače mole za strpljenje i upozoravaju na oprez. Državna cesta D1 između Udbine i Gračaca zatvorena je za sav promet zbog radova. Obilazak je: Udbina-Gornja Ploča-Lovinac-Sveti Rok-Gračac. Zatvorena je brza cesta D28 Sveta Helena-Vrbovec između čvorova Dubrava i Cugovec. Obilazak je preko Vrbovca. Zbog radova na zagrebačkoj obilaznici između čvorova Lučko i Buzin, u oba smjera promet teče uz ograničenja brzine od 60 kilometara na sat. Zbog radova za sav je promet zatvorena dionica državne ceste D57 Vukovar-Orolik. Obilazak je lokalnim cestama grada Vukovara i županijskom cestom ŽC4150 prema postavljenoj privremenoj regulaciji prometa. Zabrana prometa za teretna motorna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona danas je od 4 do 14 sati te u nedjelju od 12 do 23 sata na važnijim državnim cestama. Zabrane nema autocestama kao i na državnoj cesti D1. Na graničnom prijelazu Bajakovo pojačan je izlazak teretnih vozila. Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe. (Hina) Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.