GUŽVA NA NAPLATNIM KUĆICAMA U LUČKOM Kilometarske kolone prema moru

21.07.2018. 11:03:04

Kolona kod naplatnih postaja Lučko u smjeru mora, iz smjera Buzina duga je oko osam kilometara, a iz smjera Jankomira oko šest te se povećavaju izvijestio je nešto poslije 9 sati HAK. Promet je vrlo gust na većini cesta u smjeru mora, duž Jadranske magistrale (D8), zagrebačkoj (A3) i riječkoj (A7) obilaznici, u trajektnim lukama kao i na graničnim prijelazima. Na autocestama su česti povremeni kraći zastoji u blizini odmorišta i čvorova. HAK vozačima savjetuje da održavaju sigurnosni razmak između vozila. Na A1 Zagreb-Split-Ploče pojačan je priljev vozila ; kolona u pokretu kod naplatnih postaja Lučko u smjeru mora, iz smjera Buzina kolona je duga oko 8 km, iz smjera Jankomira duga je oko 6 km (povećavaju se), kolona u pokretu je između Lučkog i Bosiljeva 2 u smjeru mora. a autocesti A2 Zagreb-Macelj promet je pojačan u smjeru Zagreba. Na autocesta A3 Bregana-Lipovac promet pojačan u smjeru istoka; kolona osobnih vozila kod GP Bajakovo u smjeru Srbije duga je oko dva kilometra . Autocesta A4 Goričan-Zagreb: kod naplatnih postaja Sv. Helena u smjeru Zagreba kolona je duga oko 500 m. Na autocestai A7 GP Rupa-čvor Diračje zbog pojačanog prometa zastoji su kod naplatnih postaja Rupa u smjeru mora i na GP Rupa u smjeru Slovenije. A8 Istarski ipsilon- zbog pojačanog prometa na graničnim prijelazima Kaštel i Plovanija kolona je duga oko četiri km, dijelom se proteže i na Istarski ipsilon; kod tunela Učka nema dužih čekanja. Na Krčkom mostu promet je srednje gust.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.