Hag odlučio: Šešelj ostaje na slobodi!

13.01.2015. 14:43:56

Odbili su zahtjev za vraćanje Šešelja u pritvor. Raspravno vijeće Haškog suda odbilo je zahtjev Tužiteljstva BiH da vrati u sudski prtivor optuženog Vojislava Šešelja koji je na privremenoj slobodi. U odluci Raspravno vijeće se također proglasilo nenadležnim za Šešeljev zahtjev da se kazni glavnog tužitelja Serge Brammertz  "zbog nedozvoljenog ponašanja". Raspravno vijeće navodi da "tužiteljstvo nije uložilo žalbu na odluku o puštanju Šešelja na privremenu slobodu, a sada traži preispitivanje te odluke". To je moguće samo na osnovu novih činjenica kojih nema - smatra Sud, prenose mediji BiH. Podsjetimo, Vojislav Šešelj je, odlukom raspravnog vijeća, 12. studenog privremeno oslobođen iz pritvora Haškog suda zbog "humanitarnih razloga", odnosno zbog njegove bolesti.  
  • Autor: I.Galešić
  • Photo: screenshot, YOUTUBE
Izvorni članak pogledajte OVDJE  

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.