HAK: Između Kikovice i Delnica A6 otvorena samo za osobna vozila

30.10.2019. 09:10:00

Zbog jakog vjetra dionica autoceste A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Kikovica i Delnice otvorena je samo za osobna vozila, upozoravaju u srijedu ujutro iz Hrvatskog autokluba (HAK).

Na autocesti A7 Draga-Šmrika, lokalnoj cesti Križišće-Kraljevica i Jadranskoj magistrali između Bakra i Novog Vinodolskog zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp-prikolicama i motocikle, a na dionicama Novi Vinodolski-Senj i Karlobag-Sveta Marija Magdalena dodatno je zabrana za dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom.

HAK podsjeća vozače da će uoči blagdana Svih svetih u zoni većine gradskih groblja biti privremena regulacija prometa, najčešće zabrana vožnje i parkiranja na prilaznim cestama.

Zbog radova na graničnom prijelazu Goričan tranzitni teretni promet preusmjerava se preko čvora Goričan i dalje obilaznim pravcem na stari granični prijelaz.

Pomorski i željeznički putnički prijevoz teku uglavnom redovito.

(Hina) xkt ykt

Izvor: Hina

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.