Hamed Bangoura oštro uzvratio premijeru, predsjednici, ministru i guverneru HNB-a:

17.11.2018. 21:13:09

Zapamtite, Hrvatska će šaptom pasti toga dana!

''Prije svega dobro jutro svima. Molim Vas za trenutak Vaše pažnje. Neovisno o tome mislite li da treba uvesti euro ili ne, molim da mi netko odgovori na vrlo bitno pitanje kako jučerašnja izjava premijera Plenkovića ne bi prošla neopaženo. Na kojem smo mi to točno referendumu izglasali uvođenje eura? Kada se i gdje dogodio taj referendum? Koja je bila izlaznost itd...? Pitam Vas to zato, što možda zaista niste svjesni važnosti odgovora na ovo pitanje. Radi se o čistoj manipulaciji građanima, prema kojoj će hrvatski domoljubi mirno završiti i ozakoniti pljačku svih nas u suradnji s briselskom administracijom. Referendum po tom pitanju se nikada nije održao, građani o tako važnoj stvari moraju odlučiti i ne smije se dogoditi da lako prođe parola: "Volimo Hrvatsku, a još više eure." Tako počinje post bivšeg poznatog televizijskog voditelja, vlasnika modne agencije, ali i aktivista koji često plijeni pozornost svojim objavama, Hameda Bangoure, u kojemu nije štedio premijera Plenkovića. Podsjetimo, premijer je u četvrtak izjavio kako je kako je referendum o uvođenju eura održan kada je održan i referendum o pristupanju Hrvatske Europskoj uniji, kada se glasalo o Ugovoru o pristupanju u kojem stoji da će Hrvatska pristupiti europodručju. Bangoura, međutim, u svojoj objavi tvrdi da to nije istina i nastavlja dalje: ''Možda da i naša opjevana predsjednica i navijačica obrati pozornost na ovu prevaru, gdje se perfidno gura laž da su hrvatski građani odlučili o tome. Ni Vujčić, niti Marić, a još manje Plenković smiju ignorirati demokratsko pravo hrvatskih građana da se o ovom pitanju izjasne. Nemojte poslije reći da Vam nisam rekao, a posebno nemojte zaboraviti kada Vam kažem da će Hrvatska tim činom šapatom pasti i da dobro zapamtite kako ćete živjeti nakon tog čina. Da ne bi bilo zabune, ja mislim da smo desetljeće, ako ne i više udaljeni od trenutka kada bi to eventualno trebalo učiniti, a i svi normalni gospodarski parametri govore tome u prilog. Molim Vas, nemojte mi govoriti o domoljublju i brizi za dobrobit hrvatskih građana, kada su Vam hrvatski građani na zadnjem mjestu i ovako izdajete hrvatske nacionalne interese, a posebno ignorirate Članak1. stavak 2. Ustava RH, a on glasi: "Vlast proizlazi iz naroda i pripada narodu." Ako je tako, raspišite referendum o tome i dobijte legitimitet za Vašu, a ne odluku hrvatskog naroda. PS: Molim da me zaobiđete komentarima o tome kako smo se o tome izjasnili na referendumu kada smo odlučili ući u EU (najgora izlaznost ikada), jer to jednostavno nije istina''... Bangourinu izjavu prenosimo u cijelosti OVDJE: Andrea Latinović / Direktno

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.