HASANBEGOVIĆ NAPUSTIO HDZ ? Stvara li se novi klub

05.05.2017. 18:44:50

Kako se neslužbeno doznaje od izvora bliskih Bruni Esih, Zlatko Hasanbegović ide na listu nezavisne kandidatkinje za gradonačelnicu Zagreba Brune Esih. Biti će drugi na listi na kojoj se također nalazi i Željko Glasnović. Svo troje su saborski zastupnici i to ključni za održavanje saborske većine. Znači li to da je Zlatko Hasanbegović član predsjedništva HDZa napustio stranku kako bi formirao novi saborski klub ? Još je nejasno no sasvim sigurno će ta informacija uskoro biti dostupna javnosti. Tu informaciju potvrdio je i poznati novinar Velimir Bujanec čiji status prenosimo u cijelosti:
”EVO SVIMA ODGOVORA: DR. ZLATKO HASANBEGOVIĆ 2. JE NA NEZAVISNOJ LISTI BRUNE ESIH ZA SKUPŠTINU GRADA ZAGREBA! Prva Bruna, drugi Hasanbegović i na zadnjem mjestu čuvar liste – general Glasnović! Hoće li to biti i novi parlamentarni klub – znat ćemo uskoro… POČELO JE POČELO! Mogu nas lomiti, al’ neće slomiti kad nam srca budu zajedno!”

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.