Hasanbegović otkrio kad će se izjasniti oko kandidature za šefa HDZ-a

03.07.2016. 10:58:34

Komentirajući 11. rujna kao mogući datuma prijevremenih parlamentarnih izbora, rekao je kako se u postojećim okolnostima taj datum čini najrazumnijim Tehnički ministar kulture Zlatko Hasanbegović izjavio je u subotu kako će se za pet dana znati tko će biti kandidat ili kandidati za predsjednika HDZ-a te je, odgovarajući na pitanje hoće li se on kandidirati za predsjednika te stranke, pozvao na strpljenje. "Ljudi trebaju biti strpljivi, za nekoliko dana, točnije za pet dana znat će se tko je kandidat ili kandidati za predsjednika HDZ-a, a svatko onaj koji će biti izabran imat će legitimitet i legalitet i sudit ćemo ga prema njegovim djelima", rekao je Hasanbegović u Omišu uoči početka 50. Festivala dalmatinskih klapa u Omišu. Komentirajući 11. rujna kao mogući datuma prijevremenih parlamentarnih izbora, rekao je kako se u postojećim okolnostima taj datum čini najrazumnijim. "Hrvati su zaslužili godišnje odmore, odmor od politike pa i politikantstva. Početak rujna je najbolje vrijeme za izbore na kojima će svi imati prigodu još jednom prosuditi političare što su radili i govorili", izjavio je Hasanbegović.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.