HČSP: Očitovanje na zahtjev HSP-a prema Ministarstvu uprave da se ponište sve pravaške stranke osim njihove

02.04.2019. 08:22:17

HČSP je državotvorna stranka koja je obnovljena 1992. g. Mnogi njezini članovi položili su svoje živote na Oltar domovine u obrani Hrvatske od najezde četničko-jugoslavenske agresije na Hrvatsku. Pa “gospodo” iz vrha HSP-a krenimo redom. Kako bi rekli u narodu neće moći ove noći!! Da bi se bavili politikom morate dobro znati prije svega pravašku povijest, a ne lupetat praznu slamu. Kao što ste objavili na svojoj web stranici HSP pokrenuo spor pred Ministarstvom uprave kako bi zabranio postojanje ostalih pravaških stranaka. Taj nebulozni pokušaj ili nakana pokazuje svu nemoć vodstva ove stranke da na silu pod jeftinim sloganom “HSP dom svih pravaša ” utjera pravaški narod u svoj tabor. Prije njih je nešto slično pokušao i Pero Ćorić sa svojim pravaškim kišobranom i naravno doživjeli su fijasko. Pa “gospodo” iz vrha iz HSP-a krenimo sa jednom lekcijom iz povijesti. HČSP je državotvorna stranka koja je obnovljena 1992. g. Mnogi njezini članovi položili su svoje živote na Oltar domovine u obrani Hrvatske od najezde četničko-jugoslavenske agresije na Hrvatsku. HČSP je osnovana 1895. godine, a njezini osnivači su Otac domovine dr. Ante Starčević i dr. Josip Frank koji su napustili HSP zbog projugoslavenske struje na čelu sa Folnegovićem. Važno je napomenuti da dr. Ante Starčević i umire kao predsjednik HČSP-a. HČSP je stara i najelitnija stranka hrvatskog naroda. HSP je imala doduše nešto svijetlih trenutaka, ali većinu postojanja su tvorili u intrigama, svađama i ponekad (1918.g. dr. Ante Pavelić stariji, u izdaji) dok kod HČSP-a povijest ne bilježi niti jednu izdaju. Dapače upravo iz redova HČSP-a svrstani su ljudi koji su ostvarili 10. Travanj. No vratimo se sada malo vašem sloganu “HSP dom svih pravaša” onako u satiri mogli bi to okarakterizirati prije kao dom svih pridošlih HDZ-ovaca s ciljem totalne destrukcije i kontrole nad HSP-om uz neizostavna i neprirodna koaliranja sa HDZ, SDP, HNS, HSLS pa unazad nekoliko godina čak i sa SDSS-om u Sisačko-moslavačkoj županiji. Nažalost tako je to danas, a još i od vremena kada ste gospodinu Dobrslavu Paragi ukrali i preoteli stranku na nelegitiman i podmukli način u Kutini potpomognuti ZNA SE. Tko zna možda je to bio i uvijet HDZ-u brisanje svih pravaških stranaka za formiranje vlasti sa HDZ-om u Ličko-senjskoj županiji. Sve je moguće kod reinkarniranih Folnegovića složit će se mnogi. I na kraju poruka časnim i poštenim pravašima u HSP-u. Spasite HSP ne budite kao guske u magli zasljepljeni svojim prohadezeovskim Folnegovićima u samom vrhu stranke.Očistite svoje redove od interesnih skupina, deklariranih jugoslavena te ljudima naklonjenim HDZ-u pa tko zna, možda poslije toga i bude suradnje među pravašima što priželjkuje pravaški puk, ali i birači. Bog i Hrvati! Za Dom spremni! HČSP

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.