HDZ: Bernardić je pobjegao u mišju rupu, a i Škoro pristaje na sučeljavanje tek uz jedan 'ali'

14.06.2020. 10:17:00

Iz HDZ-a su u četvrtak ocijenili kako čelnik Domovinskog pokreta Miroslav Škoro "bježi kad se treba sučeliti s Plenkovićem", kao što to, kako tvrde, radi i čelnik Restart koalicije Davor Bernardić

Na taj su način reagirali na izjavu Miroslava Škore u Bjelovaru koji je na pitanje novinara bi li se sučelio s Plenkovićem odgovorio potvrdno, ali da bi, kako je dodao, "morao doći sa svežnjem papira jer ne može popamtiti sve afere koje je Vlada proizvela".

"Škoro je pristao uz jedan 'ali'. Mora, kaže, ponijeti sa sobom puno papira. Samo neka taj 'ali' ne završi kao s Bernardićem. Kad je sam - udari, slaži i bježi, a kad se treba sučeliti s Plenkovićem onda šalje u medije dr. Ostojića da mu piše ispričnicu", napisali su iz HDZ-a na facebooku.

Miroslavu Škori poručili su "neka ponese sve papire kojima se hrabri, samo neka ne podvije rep, kao što to radi s predstavljanjem svog programa putem društvenih mreža, bježeći od novinara i javnosti".

"Hrvatska nema dugu povijest izbornih kampanja, ali građani svejedno već dobro znaju da bi svaka samouvjerena i sposobna oporba trebala potencirati sučeljavanja. Kod nas oporba podvije rep, pa će Plenković očito morati sam pred novinare", stoji u objavi HDZ-a.

Izvor: Tportal

Izvorni autor: I.Ba./Foto: Žarko Bašić/Pixsell

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.