HDZ IZGUBIO NAJJAČU UTVRDU: Karlo Starčević pobijedio za samo nekoliko glasova HDZ-ovca Petra Krmpotića!

04.06.2017. 22:10:33

SENZACIJA U GOSPIĆU U izjavi za HRT Starčević je poručio kako će Gospićem konačno upravljati na zadovoljstvo svih njegovih građana. Karlo Starčević je novi gradonačelnik Gospića! Grad koji je kao i cijela Ličko senjska županija uvijek je bila utvrda HDZ-a odlučio se za promjenu, pa je HDZ-ovom kandidatu Petru Krmpotiću doslovce za nekoliko glasova grad Gospić “preoteo” HSP-ov Karlo Starčević. U prvom krugu, Krmpotić je imao malu prednost od nekih 2 postotna poena, a u drugom je pala jedna od najjačih HDZ-ovih utvrda i nakon dva desetljeća vlasti gradom će upravljati netko drugi. U izjavi za HRT Starčević je poručio kako će Gospićem upravljati na zadovoljstvo svih njegovih građana.  

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.