HDZ-ov ministar Tolušić: Karamarko treba dati ostavku na mjesto šefa HDZ-a

18.06.2016. 20:25:51

KAOS U HDZ-u Naveo je kako je Karamarko dobio povjerenje da presloži većinu i sastavi novu Vladu, no pošto u tome nije uspio, treba dati ostavku, piše N1. Tehnički ministar za EU fondove i potpredsjednik HDZ-a Tomislav Tolušić  smatra da Tomislav Karamarko treba dati ostavku na mjesto šefa HDZ-a. Naveo je kako je Karamarko dobio povjerenje da presloži većinu i sastavi novu Vladu, no pošto u tome nije uspio, treba dati ostavku, piše N1. Podsjetimo, skupina osnivača HDZ-a u subotu je zatražila da Tomislav Karamarko odstupi sa svih dužnosti u HDZ-u, i time u stranci otvori postupak izbora novog vodstva HDZ-a, koje će provesti potrebne reforme i pripremiti stranku za pobjedu na predstojećim izvanrednim parlamentarnim izborima. U izjavi za javnost devetero članova, osnivača HDZ-a u izjavi za javnost ocijenilo je kako pod vodstvom Karamarka politika HDZ u mnogočemu nije bila kontinuitet politike HDZ kakvu je osmislio i vodio dr. Franjo Tuđman, da s takvom promašenom politikom HDZ na prošlim parlamentarnim izborima nije ostvario izbornu pobjedu iako je protiv sebe imao najneuspješniju hrvatsku vladu, a da je na vlast došao isključivo političkom voljom Nezavisne liste Most.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.