HDZ-ov župan dubrovačko-neretvanski osudio izjave Predsjednice Republike

13.06.2018. 12:30:58

Gost emisije “Novi dan” na Televiziji N1 u srijedu je bio župan Dubrovačko-neretvanske županije Nikola Dobroslavić (HDZ). Na pitanje koristi li se problem demografije u Hrvatskoj u politikantske svrhe, odgovorio je: “Apsolutno. Mislim da je naglasak na tome. Problem postoji, Vlada ga rješava na jedan način. No, ove kritike koje čujemo su pretjerane i služe nekim budućim političkim pozicioniranjima”. “Zbog kritika Vlade po pitanju demografije i ranije ste kritizirali predsjednicu Kolindu Grabar-Kitarović?”, konstatirao je voditelj. “Način na koji se ona konfrontira s Vladom, ne vidim da je to modus vladanja predsjednice države. Samo se stvara konfuzija koja stvara dojam da smo država kaosa i sukoba i da iz te države treba ići. Mislim da je to pogrešno. Mislim da način na koji to radi predsjednica nije primjeren”, prokomentirao je župan Dobroslavić za N1.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.