HDZ podupire prosvjede poljoprivrednika

14.08.2013. 21:18:22

HDZ  podupire prosvjede nezadovoljnih poljoprivrednih proizvođača, koji već osmi dan traju u većini kontinentalnih županija, te poziva na daljnje razgovore predstavnika seljačkih udruga i Ministarstva poljoprivrede te Vlade, rečeno je na konferenciji za novinare HDZ-a u Vinkovcima. Potpredsjednik HDZ-a i vukovarsko-srijemski župan Božo Galić optužio je Vladu da, zbog nedostatka razvojnih planova i programa razvitka ruralnog prostora, selo i seljake vodi izravno u propast. Član Odbora za poljoprivredu, šumarstvo, ribarstvo i vodno gospodarstvo HDZ-a Luka Burilović zamjerio je Vladi što, kako je kazao, poljoprivredu tretira kao sporednu stvar te razvoju pojedinih područja u Hrvatskoj prilazi na selektivan način, jedne potporama podupirući, a druge, izostankom potpora, kažnjavajući. M.M. Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.