HDZ ‘sklepao’ anketu u kojoj je Prgomet jači od Esih. I napravili grešku zbog koje im se smiju

17.05.2017. 09:10:48

HDZ je jučer popodne imao anketu Nove tv po kojoj je Bruna Esih jača od Drage Prgometa. Da bi sanirali štetu na brzinu su ‘sklepali’ svoju anketu u kojoj je Prgomet jači od Esih.
U brzini su napravili i kardinalnu grešku i zamijenili stranke koje su u koaliciji s Milanom Bandićem. Bandićev koalicijski partner nije Zelena akcija, kako piše u anketi, koja Bandića žestoko napada, nego nedavno osnovana Zelena lista bivšeg tajnika HSS-a Nenada Matića.
“PRGOMETU SADA “POMAŽE” I INDEX! Pitam se: koliko dno treba dotaknuti PR trenutačnog vodstva HDZ-a, kada za pomoć angažiraju čak i Babićev Index?!  Drugo; kakav je interes Indexa da objavi lažnu HDZ-ovu anketu?! Čim su danas popodne nesposobnjakovići iz Prgometova “rent-a-tima” doznali da će Nova TV objaviti anketu u kojoj Bruna Esih uvjerljivo iza sebe ostavlja Dragu Prgometa u utrci za Zagreb, pokušali su brzo pronaći portal na koji bi plasirali vlastitu, lažnu anketu. I pronašli su – Index! Kakav savez! Mrzitelji Predsjednice, HDZ-a, branitelja, vjernika i Hrvatske odjednom “pomažu” Dragi Prgometu!(P.S. Čak je i Sanader svojedobno znao pronaći tzv. mainstream medije za plasman vlastitih propagandnih laži, a današnjim HDZ-ovim PR “stručnjacima” ostaje tek Babićev Index… Btw: prave rezultate svoga istraživanja HDZ ne smije objaviti – u njima Prgomet ne prelazi 3 posto!)

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.