Hitno upozorenje iračkog premijera: Upravo su mi javili da su islamisti pripremili napad na SAD i Pariz!

25.09.2014. 20:25:49

Premijer Haider al-Abadi kazao je kako mu je njegova tajna služba iz Baghdada dojavila kako se priprema napad i to od stranih državljana koji su pripadnici Islamske države i koji se nalaze na području Iraka Teroristi Islamske džave pripremaju napad na SAD i pariške podzemne željeznice, upozorio je irački premijer u četvrtak ujutro na sjednici Opće skupštine Ujedinjenih naroda u New Yorku, piše NYPost. Premijer Haider al-Abadi kazao je kako mu je njegova tajna služba iz Baghdada dojavila kako se priprema napad i to od stranih državljana koji su pripadnici Islamske države i koji se nalaze na području Iraka. Kazao je kako je prijetnje prenio Amerikacima. Jedan irački dužnosnik kazao je kako su uhitili nekoliko osoba, pripadnika ISIL-a, koji su priznali kako je nekoliko Amerikanaca i Francuza regrutirano u njihove redove te da planiraju napade na već spomenuta mjesta. Agencija Reuters je, pozivajući se na tvrdnje visokorangiranog dužnosnika američke administracije, izvijestila da u Washingtonu zasad nemaju informacija koje bi potkrijepile tvrdnje iračkog premijera.  
  • Autor: I.Galešić
  • Photo: Screenshoot youtube
Izvorni članak možete pogledati OVDJE  

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.