Hitno upozorenje Policiji Republike Hrvatske, strani faktor vas preko vaših nadređenih manipulira i traži sukobe s narodom

15.11.2021. 09:52:00

Iako to ne priznaje, vlast u Republici Hrvatskoj se uplašila naroda i mirnih prosvjeda. Umjesto da ukine sve nametnute i nelogične mjere, pogotovo zdravstvenu putovnicu za zdrave ljude, vodstvo je krenulo s ultimativnom potezom kojim žele stvoriti ulične sukobe između policije i naroda koji mirno prosvjeduje.

Upravo smo došli do snimka građana kojima policija ne dozvoljava kretanje ulicama, jer navodno za to je potrebna dozvola, koju nitko ne zna gdje i kako izvaditi. Još luđe je pomisliti da ljudima treba dozvola za kretanje ulicom, čime se ukida sloboda kretanja. Pažljivim pregledom video snimke, odmah uočavamo da policija ne zna zbog čega blokira slobodu kretanja narodu koji ne pravi nikakve probleme.

S jedne strane imamo nezadovoljno građane, a s druge strane policajce koji ne shvaćaju o čemu radi, jer moraju slijediti zapovjedi koji su protivne svim zakonima i Ustavu.

Pitanje je momenta kada će doći do sukoba, jer takav psihološki pritisak ne može nitko izdržati na duže staze, što je cilj i dio obuke zapadnih policajaca.

Strani faktor se odavno infiltrirao i svojim “dobronamjernim” savjetima utječe na obuku policije. Dovoljno je reći da neke visoke funkcije u hrvatskim obavještajnim službama vode ljudi sa stranim državljanstvima, što je nedopustivo.

Glavni cilj je stvoriti sukobe, a onda putem mainstream medija pokazati kako su mirni prosvjednici ustvari “zli” kriminalci.

Sve smo to već vidjeli u Italiji, Njemačkoj i Francuskoj, gdje je vlast odabrala policajce s upitnim moralnim i etičkim načelima. Rezultat svega su fizička iživljavanja nad pukom za minorno povećanja plaće. Takvi profili u jednom ratu prave najveće zločine i služe stigmatizaciji države.

Pogledajte ovaj video kako biste shvatili kako će sve završiti, kada se među poštene policajce uvuče bagra, pomno odabrana od nadređenih koji nerijetko primanju “dobronamjerne” savjete od  strane zapadnih službi.

Zato molimo naše policajce da dobro razmisle što se događa. U slobodno vrijeme čitajte Ustav i Zakone Republike Hrvatske, gdje će te naći odgovore na sva vaša pitanja. Zapovijed je zapovijed i tu nema mjesta za razmišljanje, međutim zapovijed se mora temeljiti na Ustavu i Zakonima Republike Hrvatske, jer u protivnom to nije zapovijed nego kazneno i protuustavno djelovanje.

Hrvatski narode, nikada ne zaboravi, policajci su vaši sinovi i vaše kćeri. Vaši očevi i vaše majke. Ne dozvolite da politička klika koja je prodala vašu zemlju, unese razdor i sukobe. U takvim krvavim sukobima, politička klika će se izvući i pobjeći, a svoju djecu poslati na studiranje u inozemstvo (skriti ih). Nakon svega, iznova će kao zmije ispuzati kako bi opljačkali razorenu zemlju. Sve smo vidjeli 90-tih godina u svim zemljama Balkana.

Budimo složni, jer samo tako nam ništa ne mogu. Ovo što čine je rezultat njihove nemoći i lažima satkanih odluka koje više ne mogu opravdati. Izgubili su se totalno, što je razumljivo, jer bezupitno izvršavaju što im strani faktor servira.

Međutim u cijeloj priči se krije najveća manipulacija, odavno poznata u obuci zapadnih policajaca, kao i u obavještajnim krugovima, gdje se policajce indoktrinira i točno proračunatim zapovijedima stavlja u nezgodnu situaciju.

Zapovijed o zabrani kretanja, koju primaju policajci, nema zakonskog temelja i služi samo povećanju frustracije na obje strane, koja u konačnici zasigurno stvara incidente.

Izvor: logicno.com

Izvorni autor: L.R./Foto: ilustracija

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.