HNS DONIO ODLUKU O SUDBINI TRENERA KOJI JE SPASIO NADE VATRENIH U PLASMAN NA SP!

11.10.2017. 13:07:33

  ZNA SE I GDJE ĆE SE IGRATI? HNS DONIO ODLUKU O SUDBINI TRENERA KOJI JE SPASIO NADE VATRENIH U PLASMAN NA SP! OSTAJE LI ZLATKO DALIĆ HRVATSKI IZBORNIK?! 'To je riješeno!' Ante Vučemilović, dopredsjednik HNS-a, jučer je bio posve jasan kad se radi o budućem angažmanu osvajača Ukrajine Zlatka Dalića. Predsjednik Kuće hrvatskog nogometa Davor Šuker je nakon kijevske utakmice kazao kako će Izvršni odbor HNS-a odlučiti o izborniku kad se radi o nadolazećim utakmicama. S obzirom na to da bi zaista bila čudnovato da Dalić ne dobije mandat nakon što je spasio Vatrene, pitali smo jednog od najvažnijih ljudi našeg nogometa što bi se moglo zbivati na sastanku Izvršnog odbora? - To je riješeno! Predložit će se na Izvršnom odboru koji se održava sutra (četvrtak, nap. a.) da Zlatko Dalić bude izbornik, jasno je da će nas voditi u dodatnim kvalifikacijama. Logično, ako prođemo kvalifikacije, ako sve završi pozitivno, u što vjerujemo, Zlatko Dalić će voditi našu reprezentaciju na Svjetskom prvenstvu u Rusiji - kazao je Ante Vučemilović.

Domaća utakmica play-offa u Zagrebu?

Gdje će Vatreni igrati domaću utakmicu doigravanja koja je na rasporedu u studenome? O tome će biti govora, naravno, na Izvršnom odboru Hrvatskog nogometnog saveza. Ante Vučemilović, dopredsjednik HNS-a, o tome nije želio špekulirati. Ipak, neke informacije iz Saveza govore da će se utakmica igrati na maksimirskom stadionu.
     

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.